1/7
Local News - Latest & Smart screenshot 0
Local News - Latest & Smart screenshot 1
Local News - Latest & Smart screenshot 2
Local News - Latest & Smart screenshot 3
Local News - Latest & Smart screenshot 4
Local News - Latest & Smart screenshot 5
Local News - Latest & Smart screenshot 6
Local News - Latest & Smart Icon

Local News - Latest & Smart

EASE Group
Trustable Ranking Icon
1K+Letöltések
42.5MBMéret
Android Version Icon5.1+
Android-verzió
2.4.3(29-04-2024)
-
(0 Értékelések)
Age ratingPEGI-3
RészletekÉrtékelésekVerziókInfó
1/7

leírása Local News - Latest & Smart

A Local News egy teljesen személyre szabott tartalomalkalmazás, amely lehetővé teszi a felkapott témák helyi és globális követését, gazdag és átfogó tartalmat kínál érdeklődésének.


Mik a helyi hírek a környékemen? Mi a helyzet az időjárással vagy a forgalommal? Milyen fontos események történnek a közelben? Csatlakozzon közösségünkhöz, és tájékozódjon a közeli helyi hírekről!


Ez az alkalmazás segít az embereknek biztonságosabb, élénkebb és valóban összekapcsolt életet élni. Legyen szó a helyi sportcsapatról, életmód-tippekről vagy főcímekről – egyetlen érintéssel hozzáférhet a helyi, releváns történetekhez.


Olvassa el a legfrissebb és legnépszerűbb hírcikkeket a politikáról, a bűnözésről, a szórakoztatásról, az üzleti életről, a sportról, az utazásról, az egészségről, az életmódról...

Mesterséges intelligencia algoritmusunk segít naponta több ezer cikk kiszűrésében, hogy megtalálja azokat, amelyek a legrelevánsabbak és a legszórakoztatóbbak. Az vagy, amit olvasol, ezért kell válogatnunk.


Ne csak olvassa a híreket, beszélje meg azokat más alkalmazásolvasókkal! Szívesen fogadunk minden tiszteletteljes nézőpontot és nézőpontot.

Ossza meg az információkat és beszélgetéseket közvetlenül az alkalmazásból, hogy azonnal értesítse barátait, családját és szeretteit.


A Helyi Hírek alkalmazás pontos helyi időjárási információkat is biztosít, amelyek 72 órás és 14 napos előrejelzést és időszerű riasztásokat tartalmaznak. Ez az Ön személyes társa ebben az alkalmazásban, amely segít felkészülni a közelgő súlyos időjárási körülményekre.


A nagymértékben személyre szabott hírcsatorna kielégíti kíváncsiságát és olvasási érdeklődését, így olyan tartalmat olvashat, amely valóban érdekli Önt. Olvasson híreket céltudatosan és értékesen!

A FOLLOW egy olyan funkció, amely lehetővé teszi hírkínálatának személyre szabását.

Adjon hozzá forrásokat bárhol, ahol látja az ikont, így gyorsan eljuthat az Önt érdeklő hírekhez. A KÖVETÉS oldalra is beléphet a hírforrások kezeléséhez.

Az Ön által követett forrásokból származó hírek a személyre szabott FOLLOW feedben jelennek meg.


A Local News tartalomfeltáró motorja több ezer megbízható forrást gyűjt össze. Böngésszen híreket bármikor, bárhonnan!


A helyi tájékoztatóktól a professzionálisan kiválasztott országos és világhírekig, a vészhelyzeti riasztásoktól a 360 fokos teljes lefedettségig – a Local News mindig az ingyenes és kötelező tartalomalkalmazás, amely betekintést és értéket nyújt Önnek.


Jogi nyilatkozat (kiadók számára)

A Local News egy tartalom-/RSS-hírcsatornák aggregátor, fő célja, hogy megkönnyítse a friss hírek beszerzését, és segítse a kiadókat nagyobb közönség elérésében. Ha Ön híradó, kérjük, olvassa el ezt:


Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: easemobileteam@gmail.com


• Ha webhelye szerepel az alkalmazásainkban, ez azt jelenti, hogy az Ön RSS-hírcsatornáit használjuk, és úgy gondoljuk, hogy a méltányos használat előnyös Ön és felhasználóink ​​számára. De ha azt szeretné, hogy eltávolítsuk webhelyét, lépjen kapcsolatba velünk, és mi a lehető leghamarabb megtesszük.

• Ha webhelye szerepel a listán, és azt szeretné, hogy megbízható forrás legyen az alkalmazásunkban, amely nagyobb láthatóságot és forgalmat biztosít Önnek, lépjen kapcsolatba velünk.

• Ha webhelye, újsága vagy blogja nem szerepel a listán, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy felvegye termékeinket.


*Web verzió: https://topfeed.info/

Local News - Latest & Smart - 2.4.3 verzió

(29-04-2024)
Egyéb változatok

Még nincs vélemény vagy értékelés! Ha te szeretnél lenni az első,

-
0 Reviews
5
4
3
2
1

Local News - Latest & Smart - APK információ

APK verzió: 2.4.3Csomag: com.local.news.plus
Android kompatibilitás: 5.1+ (Lollipop)
Fejlesztő:EASE GroupÜzletszabályzat:https://sites.google.com/view/local-news-privacy-policyEngedélyek:20
Név: Local News - Latest & SmartMéret: 42.5 MBLetöltések: 234Verzió: : 2.4.3Megjelenési dátum: 2024-04-29 05:31:54Min képernyő: SMALLTámogatott CPU: armeabi-v7a, arm64-v8a
Csomag ID: com.local.news.plusSHA1 aláírás: 35:7D:3F:E3:9C:60:16:06:AE:35:8E:A3:92:43:3B:C3:A6:9D:94:B5Fejlesztő (CN): 'Compltet'Szervezet (O): 'Compltet'Helyi (L): Ország (C): 'CN'Állam/város (ST):

Appok ebben a kategóriában

Ami még tetszhet...